חיפוש
  • ג'יוואן

פסטו טבעוני

עודכן ב: מרץ 17


באיטליה מכינים אותו עם צנוברים ופרמז'ן.

קבלו גירסה שונה וטבעונית,

לממרח פסטו פשוט וטעים

מאגוזי מלך, קשיו, בזיליקום וכוסברה.

לא הפסטו המסורתי שהכרתם...




מרכיבים


  • חבילת בזיליקום שטופה ללא הגבעולים.

  • 1/3 כוס אגוזי מלך (מושרים שעתיים במיים ושטופים אחרי ההשריה)

  • 1/3 כוס קשיו (מושרים שעתיים במיים ושטופים אחרי ההשריה)

  • צרור עלי כוסברה

  • שן שום

  • מעט מלח גס לפי הטעם

  • מעט פלפל שחור

  • 2 כפיות לימון סחוט טרי

  • 1/2 כוס שמן זית מכבישה קרה


אופן ההכנה:


  • הכניסו למעבד מזון חזק את כל הרכיבים חוץ מהשמן זית

  • שפכו בהדרגה את שמן הזית עד שתגיעו למרקם רצוי


אפשר להקפיא חלק, אם יצאה לכם כמות גדולה 😋

350 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול