- ג'יוואן
פסטו טבעוני
עודכן: 17 במרץ 2021

באיטליה מכינים אותו עם צנוברים ופרמז'ן.
קבלו גירסה שונה וטבעונית,
לממרח פסטו פשוט וטעים
מאגוזי מלך, קשיו, בזיליקום וכוסברה.
לא הפסטו המסורתי שהכרתם...
מרכיבים
חבילת בזיליקום שטופה ללא הגבעולים.
1/3 כוס אגוזי מלך (מושרים שעתיים במיים ושטופים אחרי ההשריה)
1/3 כוס קשיו (מושרים שעתיים במיים ושטופים אחרי ההשריה)
צרור עלי כוסברה
שן שום
מעט מלח גס לפי הטעם
מעט פלפל שחור
2 כפיות לימון סחוט טרי
1/2 כוס שמן זית מכבישה קרה
אופן ההכנה:
הכניסו למעבד מזון חזק את כל הרכיבים חוץ מהשמן זית
שפכו בהדרגה את שמן הזית עד שתגיעו למרקם רצוי
אפשר להקפיא חלק, אם יצאה לכם כמות גדולה 😋