מרכיבים:
400 גרם עלי תרד בייבי
או 400 גרם תערובת עלי בייבי
או ראש חסה שלם חתוך לרצועות בינוניות (אפשר גם לקרוע ביידים!)
תפוח עץ שלם חצוי מגולען ופרוס דק
חצי בצל סגול פרוס לרצועות דקות
חצי כוס אגוזי מלך או פקאן (טבעי) קצוצים גס
כוס גרעיני רימון
ניתן להוסיף 100 גרם גבינת ריקוטה עיזים מפוררת
לרוטב (שהוא הסוד האמיתי של המתכון):
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון סחוט
שן שום כתושה
כף דבש (ניתן להחליף לסילאן לטבעונים)
כף ריבת משמש טבעית
2 כפיות חרדל דיז'ון משובח
חצי כפית מלח הימאליה ורוד
מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב (הכי נוח לשים הכל בצנצנת עם מכסה ולשקשק)
מערבבים את החסה עם פרוסות התפוחים והבצל
מפזרים מעל את הרימון והאגוזים - הסלט מוכן להגשה
יוצקים את הרוטב ומערבבים רק לקראת אכילה
Kommentare