
מרכיבים:
1 בצל קטן, קצוץ
2 גזרים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות
1 קישוא בינוני, קלוף וחתוך לקוביות
חופן פטריות שמפיניון חתוכות גס
1/2 כוס עדשים ירוקות שטופות/אפשר להשרות במים ל 6 שעות
1.5 ליטר מים
1.5 כפיות מלח הימלאיה
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
הכנה:
1. בסיר, מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
2. מוסיפים את הגזרים, הקישוא, הפטריות והעדשים, ומטגנים יחד כ-5 דקות.
3. יוצקים את המים, מוסיפים את המלח, הפלפל, הכמון והכורכום, ומביאים לרתיחה.
4. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-30 דקות, עד שהעדשים רכות.
Comments