אסף לביא6 בפבר׳ 20196 דקותשבעה טיפים מובילים לטיפול בעצירותהערכות הנובעות מניסיון קליני של רופאים, מצביעות על כך שכ 20% מכלל האוכלוסייה חווה עצירות כרונית ברמה כזו או אחרת. מצב המאופיין בצואה קשה,...
אסף לביא25 באפר׳ 20172 דקותהמאכלים שיישפרו את פלורת המעיים שלכםאחרי הסקירה שעשיתי על משמעותם ותפקידיהם הרבים של ידידנו החיידקים הפרו-ביוטיים במאמר: "לאן נעלמו היצורים הטובים מהאוכל שלנו" ממשיכים...
אסף לביא21 באפר׳ 20166 דקותלאן נעלמו היצורים הטובים מהאוכל שלנו ?הקדמה איך בני האדם המציאו את היין? לחם? מיסו? ועוד שלל מאכלים שמופקים בתהליך תסיסה, בהם רותמים את הבקטריות לטובת הפיכת מזון מצורה אחת...
אסף לביא4 באפר׳ 20165 דקותמכרוב טרי לכרוב כבוש - השינוי המופלא !לכולנו יצא לפחות פעם אחת לגלות בסלסילת הפירות תפוז עם חיפוי לבן/אפור של עובש או במקרר, קישוא בעל "קישוט" דמוי חוטים לבנבנים ומרקם רירי. ...