
מרכיבים:
חופן של עלי קייל קצוצים דק
1 בצל סגול פרוס לחצאי עיגול
1 מנגו קלוף ומגולען חתוך לקוביות (אפשר להמיר באפרסמון, אגס או פומלה לפי העונה)
כף מיץ לימון טרי
כף שמן זית
חצי כפית מלח (רצוי מלח איכותי כמו אטלנטי / הימלאיה וכו')
כף זרעי חמניות
הכנה:
להכניס לקערה את הקייל, הבצל, מיץ הלימון, שמן הזית והמלח.
לערבב עם הידיים (לעסות בעדינות) את המרכיבים עד שעלי הקייל מתרככים ומתעדנים
הוסיפו את המנגו וזרעי החמניות ותנו ערבוב נוסף
המתנה של כעשר דקות לפני אכילה עוזרת למרינדה לעדן את טעמי הקייל.
Comments