
מרכיבים:
1 חבילת טופו קשה, חתוכה לקוביות
1 גזר, פרוס או מגורר
פלפל ירוק או גמבה חתוך לרצועות או קוביות
כרוב לבן חתוך גס לקוביות (1 עד 2 כוסות)
3 בצלים ירוקום פרוסים
2 כפות רוטב סויה
1 כף שמן קוקוס
1 כף שמן זית
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי, קצוץ
1/2 כפית שום כתוש
אפשר להוסיף ירקות שאוהבים כמו פרוסות גמבה, פרחי ברוקולי, פרחי כרובית
הכנה:
טגן את הטופו בשמן קוקוס עד שהוא מזהיב מכל הצדדים. והוציאו מהמחבת.
חממו שוב את המחבת וטגנו את הג'ינג'ר, השום, והבצל הירוק (השיארו מעט מעלי הבצל לקישוט) (אופצונלי לאוהבי החריף - הוסיפו פרוסות פלפל ירוק או אדום חריף בשלב זה)
הוספו את שאר הירקות והקפיצו מעט כך שהירקות נשארים קרנצ'ים.
הוסיפו את הטופו המטוגן, רוטב סויה ומעט מלח.
הקפיצו עוד כדקה לחיבור ואיחוד הטעמים
ניתן לפזר מעל עלי בצל ירוק לקישוט ותוספת טעם
תוספת נהדרת לאורז מאודה או קינואה
2.
コメント