דייסת קוואקר (2 גרסאות)
- אסף לביא
- 5 בינו׳
- זמן קריאה 1 דקות
גרסת הצנצנת (TakeAway)

חומרים:
3 כפות שיבולת שועל מהירת הכנה (שיבולת שועל דקה)
1 כף זרעי צ'יה טחונים
1 כוס חלב צמחי
1 כף חמאת שקדים
1 כף מייפל
קורט קינמון (לאוהבי הקינמון) – אופציונאלי
גוגי ברי, צימוקים אורגניים או חמוציות - אופציונלישבבי קוקוס - אופציונליאגוזים (שלמים או חתוכים)פירות חתוכים לקוביות – לפי העדפתכם ומה שיש בבית.
אופן ההכנה:
שמים בצנצנת את כל המרכיבים מלבד הפירות
משקשקים או מערבבים ומניחים במקרר ללילה.
מכינים בכלי נפרד פירות:
תפוח ירוק או אדום חתוך לקוביות,
תותים חתוכים או כל פרי אחר שאוהבים.
בבוקר משקשקים את הצנצנת,
מוסיפים את הפירות שבחרתם ולוקחים את הצנצנת אתכם לדרך.
אפשר לאכול ככה - צונן או קר
מי שמעדיף ויכול לחמם, גם אפשרי.

הגרסה המבושלת
חומרים ל 2 מנות:
3/4 כוס שיבולת שועל מלאה אם אין אז עבה.
1 כוס חלב שקדים / סויה / חלב קוקוס (ניתן לשלב)
קורט קינמון (לאוהבי הקינמון) - אופציונלי
קורט מלח
1 כף חמאת שקדים - אופציונלי
בננה מעוכה או פרוסות (לאוהבי הבננות) - אופציונלי
גוגי ברי, צימוקים אורגניים או חמוציות - אופציונלי
לאוהבי המתוק:
2 תמרים חתוכים קטן / מייפל / דבש / סילאן לפי הטעם
הוראות הכנה:
מכניסים לסיר בינוני את כל החומרים ומבשלים על להבה נמוכה תוך ערבוב עד להסמכה או לקבלת המרקם הרצוי.
אם סמיך מדיי להוסיף חצי כוס מים ולהמשיך לערבב.
מעבירים לקערה ומוסיפים מה שאוהבים -
פירות יער קפואים, צ'יה טחונה, פירות חתוכים.
* טעים ומזין גם ללא הקישוטים.
Comments