פנקייק עם קרם קשיו ופירות יער

May 15, 2018

 

 

את המתכון הזה כתבנו לכבוד שבועות.
חגיגת הגבינות המוגזמת לטעמנו, 

משאירה בחוץ כאלו שרוצים ליהנות 

ממאכלים חגיגיים ללא הצורך להשתמש 

בהרבה מוצרי חלב. 

בעקבות המודעות הגוברת לגבי 

הבעייתיות שיש סביב צריכה מוגזמת שלהם

לקחנו מאכל קלאסי לחג, והפכנו אותו לטבעוני.
שבועות מחוץ לקופסא...

 

 


פנקייק (כמות ל 2 אנשים):

  • 1/2 כוס קמח כוסמין

  • 1/2 כוס קמח שיבולת שועל (אפשרות גם לקמח מלא)

  • 1 כפית אבקת אפייה (ללא אלומיניום)

  • קורט מלח טבעי

  • כף גדושה גוג'י ברי

  • כפית אבקת מאקה (אופציה)

  • 5 טיפות של תמצית וניל איכותית

  • מעט אבקת קינמון

  • 2 כפות סילאן

  • 1 כוס חלב צמחי - שקדים/סויה/קוואקר/אורז וכו'

 

הכנת הפנקייק:

1. מכניסים הכל לבלנדר ומערבלים עד קבלת בלילה אחידה.
2. יוצקים על מחבת דק וחם ללא שמן עיגולים מהבלילה,
אחרי 30 שניות בערך הופכים לעוד כמה שניות עד שמשחים.

לקרם קשיו שקדים:

  • 3/4 כוס קשיו מושרים במים כ 4 שעות

  • כף שמן קוקוס

  • 1/4 כוס מים (הוסיפו מים בהדרגה עד קבלת מרקם קרמי בסמיכות הרצויה)

  • 2 כפות חלב שקדים (לא חייב - אפשר להחליף בכמה שקדים מושרים וקלופים)

  • הקשיו והשקדים מעניקים לקרם מתיקות עדינה

  • מי שרוצה יכול להמתיק מעט (מייפל, דבש, סילאן וכו') 


מערבלים הכל בבלנדר למשך 2 דקות לפחות !

מגישים את הפנקייק עם הקרם ופירות היער.

 

 

 

 

Please reload

פוסטים אחרונים

March 12, 2017

Please reload

ארכיון
Please reload

מילות חיפוש
Please reload