הקרקרים האלה, הם פשוטים להכנה וטעימים מאד.
ניתן לאכול עם כל דבר: מטבל, מרק, תבשיל
או סתם לנשנש לבד כי הם טעימים בכל מצב.
רכיבים:
2 כוסות קמח שיפון או כוסמין
1/2 כוס שמן צמחי כלשהו בכבישה קרה.
2 כפות קוואקר עבה
כף גרעינים (זרעי דלעת, זרעי חמנייה)
1 כפית שטוחה מלח גס
1/2 כוס מים
ניתן להוסיף כף של עלי תבלין מיובשים.
הכנה:
מערבבים הכל ביחד ליצירת בצק אחיד (אפשר ביד או במיקסר)
מרדדים על נייר אפייה
חורצים לריבועים (מסמנים את גודל הקרקרים)
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 15 דק' – 30 דק'
במהלך האפיה ניתן לבצוע, ולהפוך את אלו שהתייבשו
מוציאים כשהקרקרים יבשים ופריכים.
האפיה שלהם לא תמיד אחידה, לכן חשוב להוציא את הקרקרים המוכנים כדי שלא ישרפו ואת הרכים להשאיר עד שמתייבשים ומתקשים.
Comments