top of page
נקי מבפנים - ניקוי הגוף מרעלים

קרקרים עם זרעים

תמונת הסופר/ת: אסף לביאאסף לביא

עודכן: 14 בינו׳


הקרקרים האלה, הם פשוטים להכנה וטעימים מאד.

ניתן לאכול עם כל דבר: מטבל, מרק, תבשיל

או סתם לנשנש לבד כי הם טעימים בכל מצב.



רכיבים:

 

  • 2 כוסות קמח שיפון או כוסמין

  • 1/2 כוס שמן צמחי כלשהו בכבישה קרה.

  • 2 כפות קוואקר עבה

  • כף גרעינים (זרעי דלעת, זרעי חמנייה)

  • 1 כפית שטוחה מלח גס

  • 1/2 כוס מים

  • ניתן להוסיף כף של עלי תבלין מיובשים.


 

הכנה:

 

  • מערבבים הכל ביחד ליצירת בצק אחיד (אפשר ביד או במיקסר)

  • מרדדים על נייר אפייה

  • חורצים לריבועים (מסמנים את גודל הקרקרים)

  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 15 דק' – 30 דק'

  • במהלך האפיה ניתן לבצוע, ולהפוך את אלו שהתייבשו

  • מוציאים כשהקרקרים יבשים ופריכים.

  • האפיה שלהם לא תמיד אחידה, לכן חשוב להוציא את הקרקרים המוכנים כדי שלא ישרפו ואת הרכים להשאיר עד שמתייבשים ומתקשים.

Comments


bottom of page