top of page
נקי מבפנים - ניקוי הגוף מרעלים

עוגת שקדים וקרם מנגו RAW

תמונת הסופר/ת: אסף לביאאסף לביא


עוגה מלכותית, יפה מאד, מרשימה וטעימה במיוחד.

ללא אפיה או בישול (RAW)

ניתן להגיש קפוא כסורבה או בטמפרטורת החדר כקרם.

בחורף ניתן להמיר את המנגו בבננה או אפרסמון (ללא הקליפה)



רכיבים לתחתית העוגה:


  • חצי כוס שקדים

  • שלושה תמרים מגולענים

  • כפית סירופ אגבה או מייפל

  • כפית תמצית וניל

  • כפית שמן קוקוס בכבישה קרה


רכיבים לקרם:


  • כוס אגוזי קשיו 

  • 2 כפות דבש או מייפל

  • רבע כוס קרם קוקוס

  • רבע כוס שמן קוקוס בכבישה קרה (אם הוא מוצק ממיסים אותו בפינג'ן או במיקרוגל)

  • מנגו מגולען (בחורף 2 בננות או אפרסמונים קלופים)


אופן ההכנה:


  1. לטחון היטב את השקדים במעבד מזון ולהוסיף בהדרגה את שאר החומרים של התחתית עד לקבלת עיסה אחידה

  2. מהדקים את העיסה לתחתית התבנית ומניחים בצד להמשך. אפשר להשתמש בתבנית (cupcakes) לעוגות קטנות אישיות

  3. בבלנדר טוחנים היטב אגוזי קשיו וקרם קוקוס עד לקבלת קרם אחיד אם סמיך מדיי להוסיף מעט מים.

  4. בהדרגה מוסיפים לבלנדר את שמן הקוקוס, מייפל והפרי עד אשר כל התערובת אחידה

  5. שופכים את הקרם על העיסה שהידקנו בתוך התבניות

  6. להכניס למקפיא לחצי שעה עד שעה

  7. ניתן לשמור את העוגה במקפיא ולהוציא חצי שעה לפני האכילה או לשמור במקרר כארבעה ימים


0 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page