top of page
נקי מבפנים - ניקוי הגוף מרעלים

סלט אבוקדו קליל וטעים

  • תמונת הסופר/ת: אסף לביא
    אסף לביא
  • 19 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות


רכיבים:


  • 1 אבוקדו גדול

  • 2 פלפלים אדומים גדולים

  • 1 גבעול סלרי עם העלים

  • 2 מלפפונים

  • 1 לימון

  • 1 בצל סגול קטן

  • תיבול לפי הטעם: מלח, פלפל, שמן זית


אופן ההכנה:


1. קוצצים דק את הפלפלים, הסלרי, המלפפונים והבצל הסגול.

2. חותכים את האבוקדו לחצי ומוציאים את הגלעין.

3. פורסים את האבוקדו לקוביות בתוך הקליפה, ובעזרת כף מוציאים את הקוביות לקערה.

4. סוחטים את הלימון ומוסיפים את המיץ לקערה.

5. מתבלים במלח, פלפל ושמן זית לפי הטעם.

6. מערבבים בעדינות את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.


הערות:


  • הוספת הבצל הסגול מעניקה חריפות עדינה וטעם עשיר לסלט.

  • ניתן להוסיף עשבי תיבול טריים כמו כוסברה או פטרוזיליה להגברת הרעננות.

  • להגשה מושלמת, מומלץ להגיש את הסלט מיד לאחר ההכנה כדי לשמור על טריות האבוקדו.


בתיאבון!

Comments


bottom of page