
רכיבים:
2 כפות שמן קוקוס/ גהי
1 בצל
חצי אצבע ג'ינג'ר (ניתן להשתמש בכף זנגביל מיובש טחון אם אין)
חצי אצבע שורש כורכום (ניתן להשתמש בכף תבלין כורכום אם אין)
3 שיני שום
כרובית
חצי כרוב
1 בטטה
1 ראש ברוקולי
2 קישוא
קוביית דלעת בינונית
2 קולורבי
1 שומר
2 גזר
4 גבעולי סלרי כולל העלים, חופן פטרוזיליה, חופן כוסברה
מלח הימלאיה, פלפל שחור, אגוז מוסקט
הכנה:
מטגנים בשמן קוקוס או גהי בצל קצוץ עד להזהבה
מוסיפים ג'ינג'ר קצוץ או מגורר, שורש כורכום קצוץ דק, שום קצוץ. מטגנים 2 דקות נוספות
מוסיפים את הירקות חתוכים גס או דק לפי העדפתכם.
מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות + 2 ס"מ מעל, ומבשלים כ20 עד 30 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה קצוצות ומתבלים לפי הטעם (מלח, פלפל ומוסקט)
מבשלים 10 דקות נוספות.
אפשר לטחון עם מקל טוחן למרק אחיד
Comments