top of page
נקי מבפנים - ניקוי הגוף מרעלים

ממרח עגבניות מיובשות (סרטון)

  • תמונת הסופר/ת: אסף לביא
    אסף לביא
  • 15 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 16 במרץ



המתכון הבא מצולם - הסרטון בתחתית העמוד :)

את העגבניות המיובשות ניתן לשמור בצנצנת

ולהוסיף למאכלים או לכל ארוחה.

ניתן לשמור בצנצנת עם שמן זית או בלעדיו.

וכמובן ניתן להפוך אותם לממרח טעים כמו בסרטון.


ניתן לשמור עגבניות צלויות מיובשות ולהוסיף למתכונים רבים

כמו למשל במתכון לסלט קינואה הזה: לחצו למתכון


רכיבים:

  • סלסילת עגבניות שרי חצויות (מומלץ מסוג תמר - אפשר גם לערבב כמה סוגים)

  • מלח

  • חופן טימין

  • 2 כפות שמן זית

  • 2 שיני שום

  • חצי כוס אגוזי מלך

  • אופציונלי - עלי בזיליקום ו/או זיתים


הכנה:

  • מסדרים את העגבניות בתבנית אפיה כשהן פונות כלפי מעלה.

  • מפזרים מלח וטימין

  • מכניסים לתנור לחום בינוני (כ 140 מעלות) לשלוש/ארבע שעות

  • אחרי שהן מתייבשות

  • מוסיפים למעבד מזון יחד עם:

  • שום, מלח, אגוזי מלך ושמן זית.

  • ניתן להוסיף בזיליקום ו/או זיתים מגולענים.

  • טוחנים הייטב עד לקבלת ממרח אחיד.





Comments


bottom of page