top of page
נקי מבפנים - ניקוי הגוף מרעלים

בורגול עם פטריות, טופו ועגבניות מיובשות

תמונת הסופר/ת: אסף לביאאסף לביא

עודכן: 14 בינו׳



ארוחה שלמה טעימה ומזינה.

הבורגול הוא למעשה חיטה 

שיובשה ונטחנה גס 

היא מאד קלילה ומהירה להכנה.

ניתן לבחור בבורגול בעל הצבע הצהוב

או בגרסה הירוקה והעשירה יותר שנקראת "פריקי"

שגם היא מופקת מחיטה 

שנקצרה לפניי שהתייבשה (לכן הצבע הירוק) 


 

 

רכיבים:

 

  • 1 כוס בורגול שטוף ומסונן

  • 4 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות או קוביות

    (אפשר להחליף בעגבנייה טרייה אם אין מיובש)

  • 1/2 כוס טופו שאינו מהונדס גנטית חתוך לקוביות

  • 3 פטריית פורטובלו

  • 3 פטריית שמפיניון  

    (במידה והפטריות קטנות – הכפילו את הכמות שלהן)

  • 2 כפות שמן קוקוס בכבישה קרה או גהי

  • 2 כוסות מים רותחים

  • מלח, פלפל, סומק

 

הכנה:

 

  • לטגן את הפטריות והטופו כשלוש דקות בגהי או בשמן קוקוס

  • להוסיף את העגבניות המיובשות לעוד דקה של הקפצה.

  • להוסיף את הבורגול והתבלינים לדקה נוספת

  • להוסיף את המים הרותחים.

  • להנמיך את האש ולכסות את הסיר.

  • לבשל כ 10-15 דקות עד שאין מים בקרקעית הסיר.

 

ניתן לפזר עלי כוסברה / פטרוזיליה / נענע קצוצים על המנה.


0 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

コメント


bottom of page